Hondenbegeleiders

De hondengeleiders van Profi-Sec Events werken uitsluitend met honden die door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging gecertificeerd zijn.

Bij het bewaken van objecten. Ter ondersteuning van surveillances op bedrijfsterreinen. Om grote groepen mensen in bedwang te houden, bijvoorbeeld bij risico-evenementen. Of om drugs of explosieven op te sporen. Het inzetten van hondengeleiders is doeltreffend bij diverse omstandigheden. Het werkt preventief en verkleint het risico op escalaties. De hondengeleiders van Profi-Sec Events werken uitsluitend met honden die door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging gecertificeerd zijn. Deze honden worden voortdurend getraind en daarbij werken we ook continu aan een optimale samenwerking en communicatie tussen hond en geleider.

Wil je hier nou meer over weten? Je kan @profi.sec bereiken via 073-6214835.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Job Alert.